cpt. Cook
 

Základní salát z červené řepy

Základní salát z čínského zelí

Základní salát z mladých fazolek

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zelené fazolky s česnekem a mátou

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  60 dkg fazolových lusků, 3 lžíce olivového oleje, 2 stroužky česneku, 1/2 lžíce balzamikového octa, 3 lžíce máty peprné, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z čerstvých zelených fazolek odstraňte špičky a tuhá vlákna pak je vsypte do vařící vody a povařte jen pět až šest minut, aby zůstaly křehké. Vlijte na cedník a rychle ochlaďte pod tekoucí studenou vodou - tím si zachovají krásně zelenou barvu. Nechte je dostatečně odkapat, případně rozložte na utěrku, aby opravdu oschly. Jestli je chcete podávat později, nasypte je do misky a tu přetáhněte fólií. Na lžíci oleje dozlatova osmahněte na tenké plátky nakrájený česnek, může to trvat tak tři minuty. I s olejem ho přelijte do servírovací misky a nechte vychladnout. Přidejte fazolky a opatrně promíchejte. Zbývající olej, ocet, sůl, pepř a nasekanou čerstvou mátu prošlehejte a zálivkou přelijte fazolky s česnekem. Promíchejte.
vloženo 25.10.2008    zobrazeno 1759x    verze pro tisk

Zelené papriky jako salát

Zeleninové špalíčky s cizrnovým dipem

Zeleninový salát

Zeleninový salát francouzský

Zeleninový salát francouzský

Zeleninový salát jarní se sýrem

Zeleninový salát s francouzskou zálivkou

Zeleninový salát s rozinkami

Zeleninový salát s vejci

Zeleninový salát se sójou

Zeleninový salát se žampióny

Zeleninový salát z Matsumota

Zeleninový salát z tykve

Zelený salát

Zelí s červenou řepou a křenem

Zelí s koprem a tofu