cpt. Cook
 

Slepice (nebo kapoun) pečená

Slepice na divoko

Slepice po horácku

Slepice s drobenkou

Slepice s křenovou omáčkou

Slepice v ořechách

Slepičí křidélka v medu

Smažená kuřecí prsíčka (kotlet Pojarski)

Smažená slepice

Smažené kuře

Smažené kuře po malajsku

Smažené nudle s houbami, kuřecím masem a mrkví

Šiš tavuk
(Kuřecí šiš)

Španělská kuřecí prsa

Šťavnaté kuře

Tavuk doner
(Kuřecí doner)

Thajské kuře

Tojug čigirtmasi
(Kuře s vajíčky)

Tykev zapékaná s pečeným kuřecím masem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Yassa s kuřetem

Yassa au poulet

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 15  cibulí, 1/2 balíček oliv, celý pepř, zelená petrželka, česnek, sůl, olej, citrón (vinný ocet), mletá paprika
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do hrnce dejte vařit trochu vody, přidejte okořeněné kuře a několik kousků cibule, 15 minut vařte. Vyjměte kuře, zbylou vodu nevylévejte. Na pánev dejte olej a smažte (nebo duste podle chuti) kuře, pak přidejte cibuli nakrájenou na tenké pásky a česnek. Dolijte zbylou vodu a nechte vařit na mírném ohni. Opepřete, osolte a přidejte nakrájenou papriku, vymačkaný citron a olivy.
vloženo 08.08.2007    zobrazeno 2163x    verze pro tisk