cpt. Cook
 

Sýrový pudink s kysanou smetanou

Sýrový závitek ve švýcarském těstíčku

Švýcarská fondue

Švýcarské ražniči

Tvrdý sýr v marinádě

Vaječná praženice s chlebem a sýrem

Vaječné krokety

Vaječné krokety se šunkou

Vaječný paprikáš

Vejce míchaná

Vejce nastavená

Vejce plněná

Vejce po andalusku
(Huevos estilo Andalucía)

Vejce s jemnou bylinkovou omáčkou

Vejce s petrželovým krémem

Vejce sázená

Vejce se šunkou a sýrem v kelímcích

Vejce srbská

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vejce tikka masala

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  6  vajec, 8 dkg špenátu, 1/2  bílý jogurt, 40 dkg rajčatového pyré, 1/2  cibule, 1/2  hřebíček, 3 cm čerstvého zázvoru, 2 lžičky garam másaly, 2 lžičky kurkumy, 1/2 lžička římského kmínu, sezamové semínko, olej, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupejte a nakrájejte cibuli a česnek. Smažte je na olejem vymazané pánvi. Oloupejte a nastrouhejte zázvor. Přidejte k cibuli zázvor a koření. Přidejte drcená rajčata a sůl. Přikryjte a duste 20 minut. Vejce vařte 9 minut ve vroucí osolené vodě. Přilijte jogurt, aby se omáčka spojila. Z výhonků špenátu odstraňte stonky a přidejte je na pánev. Prodlužte dobu vaření o 5 minut.

www.tacos.cz Vejce oloupejte a rozkrojte je napůl. Omáčku rozdělte do misek a přidejte do každé 3 poloviny vajec. Posypte sezamovými semínky.

vloženo 14.09.2022    zobrazeno 367x    verze pro tisk

Vejce vařená