cpt. Cook
 

Sýrový pudink s kysanou smetanou

Sýrový závitek ve švýcarském těstíčku

Švýcarská fondue

Švýcarské ražniči

Tvrdý sýr v marinádě

Vaječná praženice s chlebem a sýrem

Vaječné krokety

Vaječné krokety se šunkou

Vaječný paprikáš

Vejce míchaná

Vejce nastavená

Vejce plněná

Vejce po andalusku
(Huevos estilo Andalucía)

Vejce s jemnou bylinkovou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vejce s petrželovým krémem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 malé cibule, 6 dkg tuku, 1/2 stroužek česneku, 2 svazky zelené petrželky, 1/4 l šlehačky, sůl, mletý pepř, 2  žloutky, ocet nebo citrónová šťáva, 4 vychlazená natvrdo vařená vejce
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupané cibulky nakrájíme na drobné kostičky a zpěníme je na rozehřátém tuku. Přidáme prolisovaný česnek, rozsekanou petrželku, vše krátce společně podusíme a necháme stát v teple. Do kastrolu nalijeme smetanu, přivedeme k bodu varu, přidáme podušenou směs, okořeníme solí a pepřem, octem, špetkou cukru a uložíme na 15 minut do chladna. Potom rozpůlíme vejce a vložíme je do zelené omáčky. Podáváme s vařenými, oloupanými brambory jako samostatný pokrm.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1759x    verze pro tisk

Vejce sázená

Vejce se šunkou a sýrem v kelímcích

Vejce srbská

Vejce tikka masala

Vejce vařená