cpt. Cook
 

Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s rozinkami

Rýžový nákyp se sušenými švestkami v červeném víně

Studená rýžová pochoutka

Švestkový rýžový nákyp

Trhanec se švestkami

Tvarohový nákyp

Tvarohový nákyp

Tvarohový nákyp s ovocem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Valašská chamula

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg jablek, sůl, 6 dkg krupice, moučkový cukr podle chuti, 1/2 l mléka, máslo na omaštění, moučkový cukr, tvaroh na posypání
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupaná jablka zbavená jadřinců rozkrájíme na kousky a s malým množstvím vody rozvaříme. Přidáme špetku soli, podle chuti přisladíme, dolijeme mlékem rozkvedlaným s krupicí a vaříme za stálého míchání do zhoustnutí. Kaši nalijeme na talíře, omastíme máslem, posypeme strouhaným tvarohem a pocukrujeme. Je to lehká a zdravá večeře nebo i oběd v horkém létě. Podáváme s chlebem.
vloženo 18.07.2007    zobrazeno 3317x    verze pro tisk

Žemlovka s jablky

Žemlovka s jablky a ořechy

Žemlovka s jablky a tvarohem

Žemlovka se švestkami a sněhem

Žemlový nákyp s jablky

Žemlový nákyp s vínem