cpt. Cook
 

Salát z roastbeefu

Salát z ruských sleďů

Salát z rybího filé I

Salát z rybího filé II

Salát z vařeného hovězího masa

Salát ze slanečků

Salát ze sójových klíčků s kuřecím masem

Salát ze solené ryby

Salát ze zelí a sleďů (slanečků)

Sýrový salát z drůbeže a jablek (pařížský)

Šťavnatý masový salát

Těstovinový salát s kuřecím masem

Těstovinový salát s paprikou a tuňákem

Thajsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Thajská mísa

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky studeného vepřového pečeného masa, 2 hrnečky nastrouhané mrkve, 1/2 hrneček nadrobno nakrájeného červeného zelí, 2  banány nakrájené na kolečka, 30 dkg tykve nebo cukety nakrájené na plátky, 4  vejce natvrdo vařená nakrájená na plátky,

Omáčka sójová: 4 lžíce sójové omáčky, 1/2 stroužek prolisovaného česneku,

Omáčka majonézová: 4 lžíce majonézy, 1/2  citrónu, 1/2 lžička jemně rozsekané zelené petrželky,

Omáčka bylinková: 4 lžíce oleje, 1/2 lžíce čerstvé bazalky, 1/2 lžičky nadrobno rozsekané zelené petrželky, 1/2 lžičky dobromysli

zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso dáme doprostřed talíře a na něj jako na obložený chlebíček naaranžujeme strouhanou mrkev, nakrájené červené zelí, banány, tykev a vejce. Promícháním surovin si připravíme různé druhy pikantních omáček a každé sousto můžeme ochutit jinou omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1972x    verze pro tisk

Thajský salát z masa a hub

Vídeňský salát

Vídeňský salát

Waldorfský kuřecí salát

Zeleninový salát s rybou

Znojemský rybí salát