cpt. Cook
 

Salát z roastbeefu

Salát z ruských sleďů

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salát z rybího filé I

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg rybího filé (z tresky nebo jiné ryby), sůl, citrón, 3 lžíce oleje, 1.15 šálku kořenové zeleniny, 1/2  cibule, 1/2  paprika, 1/2 šálek majonézy, mletý pepř,  trochu moučkového cukru, 1/2  hlávkový salát
zkopírováno z http://www.tacos.cz Porce ryby osolíme, pokapeme citrónem a po obou stranách je na oleji upečeme. Pak je vidličkami rozebereme na lístky, přidáme jemně pokrájenou vařenou kořenovou zeleninu, kousek syrového nedřevnatého celeru, na kroužky nakrájenou odjadřincovanou nepálivou zelenou papriku a ochucenou majonézu. Necháme půl dne uležet v chladničce. Na plochou mísu upravíme rozebrané odkapané listy salátu (srdíčko ponecháme stranou). Pokapeme je citrónovou šťávou a salát na ně navršíme. Do středu zapíchneme zbylé ochucené srdíčko. Okraje zdobíme sezónní zeleninou, jako ředkvičkami, kolečky rajčat nebo kroužky červené papriky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2329x    verze pro tisk

Salát z rybího filé II

Salát z vařeného hovězího masa

Salát ze slanečků

Salát ze sójových klíčků s kuřecím masem

Salát ze solené ryby

Salát ze zelí a sleďů (slanečků)

Sýrový salát z drůbeže a jablek (pařížský)

Šťavnatý masový salát

Těstovinový salát s kuřecím masem

Těstovinový salát s paprikou a tuňákem

Thajská mísa

Thajský salát z masa a hub

Vídeňský salát

Vídeňský salát

Waldorfský kuřecí salát

Zeleninový salát s rybou

Znojemský rybí salát