zkopírováno z http://www.tacos.cz Když všechny přísady nakrájíte na jemné nudličky podobné 4 cm dlouhým zápalkám, použili jste způsob, kterému Francouzi říkají 'julienne'. Jde to rychleji, krájíte-li celou vrstvu tenkých plátků najednou. Uvařená vejce vložte do studené vody. Maso nakrájejte na stejně velké nudličky. Papriky rozkrojte, zbavte semen, položte slupkou na prkénko a nakrájejte na nudličky. Sterilované cibulky rozkrojte a smíchejte se 4 lžícemi nálevu. Přidejte hořčici a koření, vmíchejte maso a nudličky papriky. Rajčata rozkrojte na čtvrtky, zbavte semen a nakrájejte na malé kousky nebo proužky. Spolu s olejem je k salátu přidejte až krátce před podáváním. Salát důkladně promíchejte, ochuťte a připravte k podávání. Oloupaná vejce nakrájejte na osminky a salát jimi ozdobte.
www.tacos.cz Příloha: Sterilované kukuřičné klásky a olivy na zdobení. Selský chléb nebo knäckebrot s máslem. Dobře vychlazené pivo.