cpt. Cook
 

Salát z roastbeefu

Salát z ruských sleďů

Salát z rybího filé I

Salát z rybího filé II

Salát z vařeného hovězího masa

Salát ze slanečků

Salát ze sójových klíčků s kuřecím masem

Salát ze solené ryby

Salát ze zelí a sleďů (slanečků)

Sýrový salát z drůbeže a jablek (pařížský)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Šťavnatý masový salát

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  vejce, 10 dkg nářezu z uzeného masa, 10 dkg nářezu z šunky, 10 dkg nářezu z vepřové pečeně, 2  zelené papriky, 10  nakládaných cibulek (perlové cibulky), 1/2 lžička ostré hořčice, 1/4 lžičky soli, 1/4 lžičky moučkového cukru, 1/4 lžičky bílého pepře, 4  rajčata, 4 lžíce olivového oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Když všechny přísady nakrájíte na jemné nudličky podobné 4 cm dlouhým zápalkám, použili jste způsob, kterému Francouzi říkají 'julienne'. Jde to rychleji, krájíte-li celou vrstvu tenkých plátků najednou. Uvařená vejce vložte do studené vody. Maso nakrájejte na stejně velké nudličky. Papriky rozkrojte, zbavte semen, položte slupkou na prkénko a nakrájejte na nudličky. Sterilované cibulky rozkrojte a smíchejte se 4 lžícemi nálevu. Přidejte hořčici a koření, vmíchejte maso a nudličky papriky. Rajčata rozkrojte na čtvrtky, zbavte semen a nakrájejte na malé kousky nebo proužky. Spolu s olejem je k salátu přidejte až krátce před podáváním. Salát důkladně promíchejte, ochuťte a připravte k podávání. Oloupaná vejce nakrájejte na osminky a salát jimi ozdobte.

www.tacos.cz Příloha: Sterilované kukuřičné klásky a olivy na zdobení. Selský chléb nebo knäckebrot s máslem. Dobře vychlazené pivo.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1994x    verze pro tisk

Těstovinový salát s kuřecím masem

Těstovinový salát s paprikou a tuňákem

Thajská mísa

Thajský salát z masa a hub

Vídeňský salát

Vídeňský salát

Waldorfský kuřecí salát

Zeleninový salát s rybou

Znojemský rybí salát