na těsto: 30 dkg celozrnné špaldové mouky, 1/2 lžičky sody, 1/2 lžičky mořské soli, 215 dkg bílého jogurtu plnotučného nebo řeckého, 1/2 lžičky jablečného octa nebo citronové šťávy, 1/2 lžíce olivového oleje,
náplň: 12 dkg špenátu (rukoly, kapusty, listů řepy), 1/2 svazek jarní cibulky, 2 stroužky česneku, 15 dkg strouhaného parmazánu, 20 dkg fety, 1/2 lžičky mletého římského kmínu, mletý pepř, citrónová kůra, 1/2 citrón na podávání, 6 cl olivového oleje na smažení
www.tacos.cz Do jedné mísy dejte nadrobno nakrájenou listovou zeleň. Ve druhé míse smíchejte na kostičky nasekanou jarní cibulku, drcený česnek, parmazán, rozdrobenou fetu, kmín, pepř a kůru z citronu. Těsto rozválejte na 15-20cm kolečka. Na ně položte půl hrnku zelených listů a 2 lžíce sýrové směsi na jednu polovinu těsta. Přeložte je a okraje k sobě důkladně přitiskněte. Rozehřejte nepřilnavou nebo litinovou pánev na mírný oheň. Přidejte olivový olej a smažte kapsy dozlatova, asi 2-3 minuty z každé strany. Zatímco se peče první jedna nebo dvě kapsy, naplňte další dvě a opakujte, dokud nejsou všechny hotové. Ihned podávejte osdobené klínky citronu.