cpt. Cook
 

Rajčatová omáčka

Rajčatová omáčka bez jíšky

Rajská italská omáčka

Rajská omáčka s jablky na roštěnky

Rajská s klobásem

Sacivi

Salsa española

Smetanová citrónová omáčka

Smetanová houbová omáčka

Smetanová koprová omáčka

Smetanová křenová omáčka

Smetanová okurková omáčka

Smetanová omáčka

Smetanová žampiónová omáčka

Sterilovaná orientální tykev

Sugo bolognese
(Boloňské ragú)

Sýrová kořeněná omáčka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sýrová omáčka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  15 dkg parmazánu nebo čedaru,

Bešamelová omáčka: 1.215 lžíce másla, 2 lžíce hladké mouky, 1/2 malá cibule, 1/2  bobkového listu, 3 zrnka celého pepře, 1/4 l mléka, vývar, sůl

zkopírováno z http://www.tacos.cz Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, po částech ji zalijeme horkým mlékem a metlou rozšleháme. Je-li třeba, zředíme dále vývarem z kostí. Přidáme sůl a koření a vaříme 15-20 minut. Pak omáčku přecedíme. Do bešamelové omáčky přidáme strouhaný parmezán nebo čedar.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2840x    verze pro tisk

Šťovíková omáčka

Šunková omáčka