cpt. Cook
 

Rajčatová omáčka

Rajčatová omáčka bez jíšky

Rajská italská omáčka

Rajská omáčka s jablky na roštěnky

Rajská s klobásem

Sacivi

Salsa española

Smetanová citrónová omáčka

Smetanová houbová omáčka

Smetanová koprová omáčka

Smetanová křenová omáčka

Smetanová okurková omáčka

Smetanová omáčka

Smetanová žampiónová omáčka

Sterilovaná orientální tykev

Sugo bolognese
(Boloňské ragú)

USA   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sýrová kořeněná omáčka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  9 dl bešamelové omáčky, 10 dkg tvrdého sýra (Čedar, ementál, parmazán), strouhaného, worcestrová omáčka, chilli, mletá paprika, glutasol, sůl, smetana (nemusí být)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Horká provařená bešamelová omáčka se promíchá s ostřejším strouhaným sýrem (Čedar nebo ementál s trochou parmazánu), worcesterem, mletým chilli kořením, sladkou mletou paprikou a nakonec se ochutí glutasolem a solí. Podává se k rybám, korýšům a bílým vařeným nebo dušeným masům. K drůbeži se omáčka zjemňuje smetanou (omáčka se nepoužívá k zapékání). Doplňkem pokrmů, podávaných se sýrovou omáčkou, je hlávkový salát.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2778x    verze pro tisk

Sýrová omáčka

Šťovíková omáčka

Šunková omáčka