cpt. Cook
 

Sýrový pudink s kysanou smetanou

Sýrový závitek ve švýcarském těstíčku

Švýcarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Švýcarská fondue

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg tvrdého sýra (moravský bochník, čedar), 1/2  tavený sýr, 2 stroužky česneku, 3 dkg másla, 2 dl bílého vína, mletý pepř, sůl, 1/2 lžička škrobové moučky, 3 lžíce vody
zkopírováno z http://www.tacos.cz Sýr nakrájíme na malé kousky. Pánvičku vytřeme česnekem, rozpálíme na ní máslo, přidáme sýr a bílé víno. Na mírném ohni za stálého míchání sýr rozpustíme, až vznikne hladký krém, který zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou ve vodě. Směs okořeníme a podáváme na stůl. K fondue se podává chléb nakrájený na velké kostky, které se namáčejí v připraveném pokrmu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1914x    verze pro tisk

Švýcarské ražniči

Tvrdý sýr v marinádě

Vaječná praženice s chlebem a sýrem

Vaječné krokety

Vaječné krokety se šunkou

Vaječný paprikáš

Vejce míchaná

Vejce nastavená

Vejce plněná

Vejce po andalusku
(Huevos estilo Andalucía)

Vejce s jemnou bylinkovou omáčkou

Vejce s petrželovým krémem

Vejce sázená

Vejce se šunkou a sýrem v kelímcích

Vejce srbská

Vejce tikka masala

Vejce vařená