www.tacos.cz V kastrolu osmahneme na oleji pokrájenou zeleninu, libovou slaninu a šunku, nakrájené na proužky. Pak do něj vložíme křepelky a necháme je stejným způsobem osmažit do zlatova. Vlejeme vývar a necháme vařit na mírném ohni asi dvacet minut. Vyndáme křepelky, když jsou dobře provařené, přelijeme je několika lžícemi šťávy a odstavíme stranou na teplé místo. Do kastrolu s osmaženou zeleninou přidáme pokrájená jatérka a houby, namočené do vlažné vody a okapané. Osolíme, opepříme a přelijeme brandy. Když se brandy vypaří, odstavíme kastrol z ohně, hmotu zpracujeme v míchacím strojku a dáme stranou.
www.tacos.cz Těstovinu dáme vařit zvlášť do vydatného množství vařící vody, slabě osolené. Necháme ji odkapat, dáme na mísu a ochutíme jemně strouhaným sýrem a křepelčí omáčkou.
www.tacos.cz Těstovinu a křepelky podáváme odděleně. Samotná těstovina, jen se šťávou a masovou příchutí, je sama o sobě chutným a dokonalým pokrmem.