cpt. Cook
 

Jednoduché fenyklové pečivo

Kantonské jarní závitky

Královské paštičky

Krémová česneková a kuřecí quesadilla

Krevetová quesadilla s chorizem

Masové taštičky Ťiao-C'

Palačinkové závitky

Párky v lístkovém těstě

Paštičky s telecím masem a křepelčími vejci
(Mini-pâté en croûte au veau et œufs de caille)

Picadillo Tacos

Pierogi - základní těsto

Pirožky s rybí nádivkou

Quesadilla s čedarem

Quesadilla s pórkem, slaninou a hořčicí

Roláda plněná dýňovým krémem

Roláda z listového těsta plněná lečem

Sambúsak - masové taštičky

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Saucisson brioché

Klobáska v briošce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  klobásy, 1/2 šálku bílého vína nebo piva, kynuté těsto na pizzu, 4 lžičky hrubozrnné francouzské hořčice, 1/2  vejce, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Česrstvé vepřové klobásky propíchneme vidličkou a osmahneme na troce oleje do hněda, asi 2 minuty z každé strany. Potom je zalejeme vínem nebo pivem a pod pokličkou dáme uvařit. Na závěr pokličku sejmeme a zbytek tekutiny necháme odpařit.

www.tacos.cz Kynuté těsto na pizzu rozdělíme na porce a každou na pomoučeném válu rozválíme do velikosti obdélníku, do něhož půjdou klobásky zabalit. Do mouky pod těsto můžeme přidat některou sušenou bylinku: tymián, rozmarýn, majoránku, šalvěj. Těsto potřeme hořčicí, položíme na něj klobásku a zabalíme, můžeme ji zcela zakrýt nebo nechat konce venku. Těsto potřeme rozšlehaným vajíčkem a dáme do trouby, pečeme dozlatova asi 20 minut při teplotě 200 °C.

vloženo 31.05.2013    zobrazeno 1756x    verze pro tisk

Sýrové a bramborové taštičky

Sýrové taštičky z lístkového těsta