cpt. Cook
 

Bramborové pirožky

Bramborové tašky plněné zeleninou

Bramborové tašky s tvarohem

Bramborové taštičky plněné zelím

Bramborový závin

Bylinkové zelené taštičky

Čínské houstičky vařené v páře

Empanada s tuňákem
(Empanada de atún)

Empanadas

Empanadillas s ančovičkami

Empanadillas s mletým masem

Empanadillas s pečárkami

Empanadillas s tuňákem

Empanadillas se sardinkami

Gjóza
(餃子)

Chilli & kukuřičná quesadilla

Chilské empanadas

Choux s červenou řepou a sezamem
(Choux à la betterave et au sésame)

Jarní krokety

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jarní závitky

Čchun-ťüe

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg mletého vepřového masa, 6 dkg namočených a jemně nasekaných sušených hub, 2  ředkve (oloupané a rozkrájené na jemné nudličky), 1/2 velká jemně rozsekaná cibule, 2 lžičky hořčičného prášku, olej na smažení, mletý pepř, sůl, 1/2  vejce,

Těsto: 115 dkg hladké mouky, 715 dkg kukuřičné mouky, 2  vejce

zkopírováno z http://www.tacos.cz Mleté maso, ředkve a houby s cibulí osmažíme dozlatova. Přidáme pepř, sůl a práškovou hořčici. Z hladké pšeničné a kukuřičné mouky a vajec uděláme těsto jako na nudle. Uválíme tenké placky o průměru asi 15 cm. Vymastíme studenou pánev a placky na ní po obou stranách mírně opečeme. Do takto připravených placek zabalíme připravenou masovou směs, na obou koncích přehneme těsto, obalíme v rozšlehaném vejci a smažíme na oleji dozlatova.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3138x    verze pro tisk