Krémová česneková a kuřecí quesadilla
recept ze stránek www.tacos.cz 2 porce: 15 dkg potočnice, 1/2 svazku pažitky, 1/2 citrónu na kůru, 15 lžic měkkého česnekového čerstvého sýra, 2 kuřecí prsíčka (pečená), 2 tortilly, 3 dkg vyzrálého čedaru, 3 dkg mozzarelly
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rozmixujte potočnici (řeřichu), pažitku, kůru z citronu a česnekový měkký sýr. Dochutíme. Z pečených kuřecích prsou sloupněte kůži a 5 minut ji smažte do křupava. Mezitím kuřecí maso nařežte na nudličky, na velkou moučnou tortillu rozetřete sýrovou směs, navrch dejte kuřecí maso, křupavou kůži, strouhaný vyzrálý čedar, strouhanou mozzarellu a druhou tortillu. Rozehřejte pánev na středním plameni, přidejte quesadillu a opékejte 2-3 minuty z každé strany.