Rybí hrnec po francouzsku
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 15 dl rybího vývaru, 1/2 bobkový list, 1/2 lžička drceného pepře, sůl, 1/2 cibule, 1/2 hřebíček, 4 mrkve, kedlubna, 2 pórky, 40 dkg kapra, 1/2 dl bílého vína, 10 dkg smetany, bílý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Bujón dáme vařit s vodou, bobkovým listem, tlučeným pepřem a solí. Cibuli oloupeme, protkneme hřebíčkem, přidáme do vývaru a povaříme. Mrkev a kedluben nakrájíme na kostičky, pórek na špalíčky. Porce kapra nakrájíme na menší kousky, přidáme spolu se zeleninou do vývaru a dusíme 10 minut. Víno a smetanu rozšleháme a vmícháme do pokrmu, osolíme a opepříme.