cpt. Cook
 

Polévka z podmáslí

Polévka z pražené krupice

Polévka z pražené krupice

Polévka z uzeného masa, mléka a vajec

Polévka z vaječné jíšky

Polévka ze smetany

Polévka ze syrovátky nebo z podmáslí

Pravá jihočeská kulajda

Rajčatová s ovesnými vločkami

Rajčatová s těstovinami

Rybí krém s kukuřicí

Rybí polévka

Rybí polévka s kapřími knedlíčky a mlíčím

Rychlá polévka

Rychlá rýžová s hráškem

Rýžová polévka

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Řeřichová polévka

Potage au cresson

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  40 dkg řeřichy, 2 l vody, 3  brambory, sůl, mletý pepř, 1.215 dkg smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Otrhejte lístky řeřichy a dobře propláchněte. Oloupejte brambory. Do hrnce nalijte vodu, osolte a opepřete. Přidejte brambory nakrájené na kousky a 2/3 řeřichy. Nechte vařit tak dlouho, dokud se brambory neuvaří. Pak přidejte zbytek řeřichy a stáhněte z ohně. Polévku propasírujte. Podávejte se lžící smetany v každém talíři.
vloženo 15.08.2007    zobrazeno 1833x    verze pro tisk

Selská pivní polévka

Silvestrovská polévka

Slovácká syrnica