cpt. Cook
 

Polévka z podmáslí

Polévka z pražené krupice

Polévka z pražené krupice

Polévka z uzeného masa, mléka a vajec

Polévka z vaječné jíšky

Polévka ze smetany

Polévka ze syrovátky nebo z podmáslí

Pravá jihočeská kulajda

Rajčatová s ovesnými vločkami

Rajčatová s těstovinami

Rybí krém s kukuřicí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3 dl rybího vývaru nebo vody, 2 lžíce rybího masa (z hlavy), 2 lžíce kořenové zeleniny (i kedlubna, květák), 1/2 lžíce hladké mouky, 15 lžic mléka, 1/2 lžičky másla, zelená petrželka, 1/2 lžíce nakrájené a opražené žemlí
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zeleninu nakrájíme nebo nastrouháme, zalijeme vývarem z ryb a povaříme doměkka. Přidáme nakrájené rybí maso, zahustíme moukou rozmíchanou v mléce a povaříme asi 15 minut. Dochutíme nasekanou petrželkou a solí. Podáváme s kostičkami nasucho opražené žemle.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1856x    verze pro tisk

Rybí polévka s kapřími knedlíčky a mlíčím

Rychlá polévka

Rychlá rýžová s hráškem

Rýžová polévka

Řeřichová polévka
(Potage au cresson)

Selská pivní polévka

Silvestrovská polévka

Slovácká syrnica