cpt. Cook
 

Pizza II.

Pizza Margherita

Pizza Margherita

Pizza mořská

Pizza neapolská

Pizza parmentière se šalvějí

Pizza pugliese

Pizza Rustica

Pizza s brokolicí

Pizza s burratou
(Pizza con la burrata)

Pizza s čínským zelím a nivou

Pizza salámová

Pizza sýrová

Pizza trojhránky

Plněné slané trojúhelníčky

Pórkový slaný koláč

Quiche Lorraine
(Lotrinské špekové koláče)

Quiche lorraine

Quiche Lorraine s Morbierem

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Quiche se sýrem Brie a jablky

Quiche traiteur au brie et a la pomme

recept ze stránek www.tacos.cz
1 kus:  30 dkg křehkého těsta, 12 dkg francouzského sýra Brie, 3  vejce, 10 dkg crème fraîche, 1.15 dkg másla, 8 dkg anglické slaniny, 2  jablka, 1/2  cibule, 2 lžíce medu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 180 °C. Na pánvi na středním plameni 2 minuty smažte nadrobno nakrájenou cibuli na másle. Přidejte kostičky slaniny a restujte další 3 minuty.

www.tacos.cz Koláčovou úzkou obdélníkovou formu vyložte křehkým těstem. Rozdělte na ně slaninu, cibuli, rozdrobený sýr Brie a jablka nakrájená na kostičky.

www.tacos.cz Ve velké míse vyšlehejte vejce se smetanou a medem. Osolte a opepřete. Nalijte do formy a pečte 30 minut.

vloženo 30.10.2022    zobrazeno 604x    verze pro tisk