cpt. Cook
 

Pizza II.

Pizza Margherita

Pizza Margherita

Pizza mořská

Pizza neapolská

Pizza parmentière se šalvějí

Pizza pugliese

Pizza Rustica

Pizza s brokolicí

Pizza s burratou
(Pizza con la burrata)

Pizza s čínským zelím a nivou

Pizza salámová

Pizza sýrová

Pizza trojhránky

Plněné slané trojúhelníčky

Pórkový slaný koláč

Quiche Lorraine
(Lotrinské špekové koláče)

Quiche lorraine

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Quiche Lorraine s Morbierem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  lístkové těsto, 10 dkg slaniny, 1/2  cibule, 215 dkg Morbieru, 4  vejce, 3 lžíce kysané smetany, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi osmahneme nakrájenou cibuli s proužky slaniny. Lístkové těsto rozprostřeme do kulaté koláčové formy, ořezanými zbytky zvýšíme okraje. Vejce rozšleháme s kysanou smetanou, solí a mletým pepřem. Plátky sýra Morbier poklademe těsto, na ně navrstvíme slaninu s cibulí a pak se vše přelije vaječnou směsí. Půl hodiny pečeme v troubě při teplotě 180 °C.
vloženo 31.10.2009    zobrazeno 2130x    verze pro tisk

Quiche se sýrem Brie a jablky
(Quiche traiteur au brie et a la pomme)