cpt. Cook
 

Polévka ovarová

Polévka s knedlíčky

Polévka s kukuřicí Ju-Mi Tang

Polévka s masovými taštičkami

Polévka s vepřovým masem

Polévka z bílých fazolí

Polévka z drůbeže

Polévka z drůbků

Polévka z husích drůbků nebo ze slepice

Polévka z králíka

Polévka z kuřete

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Polévka z telecí nebo jehněčí hlavy

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2  telecí nebo jehněčí hlava, kořenová zelenina, kedlubna, brambora, máslo, hladká mouka, 2 lžíce kysané smetany, 2  žloutky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Opranou, očištěnou telecí nebo jehněčí hlavu vaříme v osolené vodě tak dlouho, až změkne. Maso pak obereme s kostí a nakrájíme na malé kostky. Nakrájenou kořenovou zeleninu, brukev a brambory podusíme na másle, zaprášíme trochou mouky, podlijeme vývarem a přidáme nakrájené maso. Jakmile se nám polévka začne vařit, zavaříme drobné nočky. Při podávání přimícháme dobrou kyselou smetanu a vše nalejeme horké do polévkové mísy, do níž jsme už předem připravili kousek másla a utřený žloutek.
vloženo 29.03.2016    zobrazeno 1522x    verze pro tisk

Polévka z uzeného masa

Polévka z uzeného masa

Polévka z vepřové krkovičky

Polévka z vepřového masa

Polévka ze skopového masa

Polévka ze skopového s tuřínem

Polévka ze slepice (husy nebo krocana)

Polévka ze zaječího předku