zkopírováno z http://www.tacos.cz Umístěte mřížku doprostřed trouby, předehřejte ji na 220 °C. Ve velké míse promíchejte sůl, jedlou sodu, prášek do pečiva, cukr a pepř s moukou. Přidejte máslo nasekané na malé kousky a prsty ho vmíchejte do suchých přísad, rozmačkejte a promíchejte, aby se obalilo moukou, až vám vzniknou ploché kousky velikosti hrášku. Přidejte na tenké plátky nakrájenou salotku, rozmarýn, šalvěj a semínka fenyklu a promíchejte rovnoměrně. Přilejte podmáslí a směs míchejte vidličkou, dokud se nevytvoří řídké těsto. Vyklopte těsto na lehce pomoučněný povrch a jednou nebo dvakrát ho prohněťte, aby se do něj dostaly všechny případné sypké kousky.
www.tacos.cz Těsto rozválejte na obdélník o rozměrech 25x20 cm. Pomocí velkého nože ho příčně rozkrojte na polovinu a jeden díl položte na druhý. Obdélník otočte tak, aby k vám byla delší strana nejblíže, a těsto opět příčně rozřízněte na polovinu. Položte jeden kus na druhý. Tímto postupem se vám při pečení vytvoří oddělené vrstvy. Těsto otočte a znovu rozklepejte na obdélník o původních rozměrech. Rozkrojte ho na 4x3 stejné díly. Biskvity položte na pergamenem vyložený plech, rovnoměrně rozdělte a dejte na 10 minut zmrazit.
www.tacos.cz Vrchní část lehce potřete podmáslím a pečte dozlatova, 22-26 minut, v polovině pečení plech otočte.