cpt. Cook
 

Masové cannelloni s rajčaty
(Cannelloni di carne al pomodoro)

Masový nákyp s makaróny

Milánská vejce

Motýlky podle carevny Kaťušky

Mrkev po indicku

Mušličky s tuňákem a cizrnou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mušličky zapečené s tuňákem

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  150 dkg těstovin conchiglie, 6 dkg másla + něco na vymazání, 1/2  červená paprika, 1/2  cibule, 2 stroužky česneku, 2 lžíce hladké mouky, 2.15 dl mléka, 2.15 dl celerový krém (v originále celerová polévka z konzervy), 40 dkg tuňáka ve vlastní šťávě, 215 dkg špenátu, 6 dkg mozzarelly, 6 dkg strouhaného čedaru, 6 dkg strouhanky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Troubu si předehřejeme na 180 °C, zapékací mísu vymažeme máslem. Těstoviny uvaříme v osolené vodě ne příiš do měkka. Třetinu másla rozpustíme na pánvi a na středním plameni na něm osmahneme asi 3 minuty nadrobno nakrájenou cibuli, papriku a v závěru i nasekaný česnek. Přeneseme do velké mísy. Na stejné pánvi rozpustíme zbytek másla, vmícháme mouku a minutu osmahneme. Odstavíme a postupně vmícháme mléko, celerový krém a vřící vodu, získanou hladkou omáčku prohřejeme 2 minuty na středním ohni. Smícháme omáčku, těstoviny, paprikový mix, špenátové listy, polovinu sýra a nadrobeného tuňáka, srovnáme do zapékací mísy, posypeme směsí sýra se strouhankou a zapečeme 20 minut, až povrch zezlátne a směs bublá.
vloženo 27.11.2016    zobrazeno 1326x    verze pro tisk

Námořnické špagety

Niçoise na těstovinové rýži

Nudle dlouhého života

Nudle char siu

Nudle s cuketami a sýrovou omáčkou

Nudle s masem

Nudle s tuňákem

Nudle se sýrem a ořechy

Nudle se špenátem a lososem

Nudle se zeleninou

Nudle se žampiónovou omáčkou

Nudle zapečené s feferonkami

Nudle zapečené se sýrem a šunkou