zálivka: 1/2 lžíce extra virgin olivového oleje, 1/2 lžíce aceta balsamica, 2.15 lžičky čirého medu, 2 lžičky dijonské hořčice, sůl, mletý pepř
www.tacos.cz Znovu naplňte stejný hrnec vodou a přiveďte k varu. Vložte vejce, nastavte časovač na 6 a 1/2 minut a nechte je mírně vařit. Vyjměte je děrovanou lžící a ponořte do velké mísy s ledovou vodou. Do stejné pánve přidejte očistěné a rozpůlené fazolky a vařte 2-3 minuty, dokud nezměknou. Sceďte je a přidejte do stejné mísy s ledovou vodou.
www.tacos.cz K těstovinám přidejte tuňáka z konzervy, okapané kapary, vypeckované půlky oliv a rozpůlená cherry rajčátka a okapané zelené fazolky. Vše promíchejte a podle chuti zkontrolujte koření. Vejce oloupejte a rozkrojte podélně na polovinu. Salát rozdělte do misek a navrch dejte půlky vařených vajec.