Mrkvový hummus [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Dýňový hummus

Kalifornská pochoutka z tykví

Karamelizované cibule

Lilkové kasundi
(কাসুন্দি)

Mrkvová pomazánka

Mrkvová pomazánka s jogurtem

Mrkvová pomazánka ze žervé

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mrkvový hummus

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  715 dkg mrkve, 6 dkg tahini, 2 dkg olivového oleje, 10 g jablečného octa, sůl, kmín
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mrkev oloupejte, omyjte, nakrájejte na kousky a povařte 30-40 minut ve vroucí vodě, dokud nebude hodně měkká. Sceďte ji a osušte na papírové utěrce. Rozmixujte ponorným mixérem, přičemž nejprve přilijte tahini pastu, poté olej a nakonec ocet. Výsledkem by měl být měkký, nadýchaný krém. Přidejte sůl a podle chuti okořeňte mletým kmínem. Před podáváním nechte v chladničce alespoň 2 hodiny odležet.
vloženo 25.09.2025    zobrazeno 97x    verze pro tisk

Piemontský zelený česnekový krém
(Agliata verde)

Pomazánka z avokáda

Pomazánka z tykví a ze zelených natí

Pomazánka z tykví s rajčaty

Sterilovaná pomazánka z tykve

Tvaroh s řepou a švestkami

Zeleninová pomazánka

Zeleninová pomazánka na topinky

Zeleninová pomazánka se sýrem