cpt. Cook
 

Fettuccine s mořskými plody

Garnáti s houbami
(You Men Da Xia)

Humr po katalánsku

Humr po normansku
(Homard à la normande)

Krabi smažení

Krevetky s pepřem a solí

Krevety Enchiladas

Krevety Liu

Krevety na asijský způsob podle šéfa Pauluse

Krevety na kari

Krevety na karí

Krevety na karí

Krevety na kreolský způsob
(Shrimp creole)

Krevety po louisiánsku

Krevety po mandarínsku

Krevety po New Orleánsku

Krevety po pekingsku

Krevety po turecku

Krevety s mandlemi

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krevety s vepřovým masem

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6 velkých krevet, 60 dkg vepřové kýty, 1/2  vejce, 2 lžíce škrobové moučky, 6  zelených paprik, 115 dkg pórku, glutasol, sůl, olej,  špetka zázvoru, vývar z masoxu, 15 lžic desertního vína, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěnou kýtu nakrájíme na jemné nudličky, promícháme se lžící škrobu a vejcem. Očištěné krevety nakrájíme na drobné kousky, papriky a pórek na jemné proužky. Na pánvi v oleji prudce osmažíme vepřové maso, dbáme, aby se nám nudličky neslepily. Přidáme krevety a podusíme. Olej zčásti slijeme, přidáme zeleninu, špetku glutasolu a mletého zázvoru, prohřejeme a zalijeme zálivkou připravenou z vývaru, vína a škrobu. Krátce podusíme a podáváme ozdobené citrónem, petrželkou a rajčetem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2442x    verze pro tisk