cpt. Cook
 

Fettuccine s mořskými plody

Garnáti s houbami
(You Men Da Xia)

Humr po katalánsku

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Humr po normansku

Homard à la normande

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  humři, 2.15 dl smetany, 2.15 dkg hladké mouky, 3  šalotky, 15 dkg másla, sůl, mletý pepř, 1/2 sklenka calvadosu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ponořte živé humry na 5 minut do vroucí vody. Vyndejte je, nechte odkapat a rozpulte je po délce. Nechte měkké - tekuté části v misce. Rozpůlené humry opečte na másle. Když jsou opečení, vyndejte je z pánve. Do pánve přidejte nasekané šalotky, mimo oheň pak přidejte mouku, pak smetanu, osolte, opepřete a přilijte calvados. Zahřívejte na mírném ohni. Půlky humra vložte na několik minut do omáčky, přidejte i ty měkké části, které jste nechali stranou. Podávejte velmi teplé.
vloženo 06.08.2007    zobrazeno 2888x    verze pro tisk

Krabi smažení

Krevetky s pepřem a solí

Krevety Enchiladas

Krevety Liu

Krevety na asijský způsob podle šéfa Pauluse

Krevety na kari

Krevety na karí

Krevety na karí

Krevety na kreolský způsob
(Shrimp creole)

Krevety po louisiánsku

Krevety po mandarínsku

Krevety po New Orleánsku

Krevety po pekingsku

Krevety po turecku

Krevety s mandlemi

Krevety s vepřovým masem