cpt. Cook
 

Italské kotlety se salámem a sýrem

Jarní kotlety

Jarní závitky

Jižanské kotlety

Kapucínský měšec

Karibské vepřové

Kebab orman

Kmínová šunka

Kořeněná pánev Gurmán

Kořeněné vepřové hranolky

Košický vepřový steak

Kotleta na zázvoru s jogurtem

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kotleta plněná šunkou

Arista farcita con crema di prosciutto

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg vykostěné vepřové kotlety, 40 dkg jedlých kaštanů (vakuově balených nebo mražených), 15 dkg šunky, 3 lístky šalvěje, 2 snítky rozmarýnu, 2 stroužky česneku, 15 dkg kořenové zeleniny a řapíkatého celeru, 1/2 l mléka, 1/2  bobkový list, muškátový oříšek, 1/2  hřebíček, extra virgin olivový olej, sůl, několik kuliček celého pepře
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na povrchu masa udělejte 4 podélné řezy hluboké přes téměř celou výšku masa. Vařenou šunku rozmixujte s polovinou kaštanů a trochou oleje. Vzniklou pastu vetřete do řezů v mase, pečeni znovu sbalte, osolte a opepřete a svažte kuchyňským provázkem. Maso opečte v pekáči na troše oleje, vyjměte ho a ve šťávě z restování opečte nakrájenou zeleninu, rozmarýn, lístky šalvěje, česnek, bobkový list, hřebíček, strouhaný muškátový oříšek a několik zrnek pepře.

www.tacos.cz Pečeni vložte zpět do hrnce, přidejte 2/3 mléka, přiveďte k varu, snižte teplotu a duste hodinu a půl. Čas od času pečeni opatrně obraťte a podlijte ji zbylým mlékem. Maso vyjměte z hrnce, šťávu z vaření sceďte, osolte, přidejte zbylé kaštany a nechte zahustit. Pečeni podávejte nakrájenou na plátky s omáčkou.

vloženo 31.01.2022    zobrazeno 485x    verze pro tisk

Kotleta s pikantní paprikovou omáčkou a tuňákem
(Lonza con salsa piccante al peperone e tonno)

Kotletka s kapary

Kotlety na cibuli s jablky

Kotlety na čokoládě

Kotlety na paprice

Kotlety na vermutu s fazolkami

Kotlety Orlando