cpt. Cook
 

Italské kotlety se salámem a sýrem

Jarní kotlety

Jarní závitky

Jižanské kotlety

Kapucínský měšec

Karibské vepřové

Kebab orman

Kmínová šunka

Kořeněná pánev Gurmán

Kořeněné vepřové hranolky

Košický vepřový steak

Kotleta na zázvoru s jogurtem

Kotleta plněná šunkou
(Arista farcita con crema di prosciutto)

Kotleta s pikantní paprikovou omáčkou a tuňákem
(Lonza con salsa piccante al peperone e tonno)

Kotletka s kapary

Kotlety na cibuli s jablky

Španělsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kotlety na čokoládě

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 1/2 lžíce vepřového sádla, 3  cibule, sůl, mletý pepř,  trochu celé skořice, 10 dkg žampiónů, 1/2 dl bílého vína, 2 stroužky česneku, 15 dkg mandlí, 1/2 lžíce zelené petrželky, 1/2 lžíce oleje, 1/2 kostka bujónu (masox), 15 dkg hořké čokolády nebo kakaa
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kotlety osolíme, opepříme, potřeme olejem a šest minut grilujeme nebo opékáme na pánvi po obou stranách. Odložíme na teplé místo. Do kastrolu dáme sádlo, osmahneme na něm nakrájenou cibuli a česnek do světležluta, přidáme koření, nakrájené žampióny, osolíme a deset minut dusíme. Podle potřeby podlijeme vodou. Pak přidáme víno, nakrájené mandle a dál dusíme. Mezitím svaříme bujón s čokoládou, vlijeme do kastrolu, přidáme opečené kotlety a společně pět až šest minut dusíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2011x    verze pro tisk

Kotlety na paprice

Kotlety na vermutu s fazolkami

Kotlety Orlando