cpt. Cook
 

Crostoli

Čokoládové tortellini s pomerančovým karamelem

Chléb z tykve

Jablkový koláč ze zbylé vánočky

Jemný sváteční trhanec

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Koblihy

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  28 dkg hladké mouky, 2  žloutky, 2 lžíce přepuštěného másla, 1/4 l mléka, 1.15 dkg kvasnic, 1/2 lžička moučkového cukru, sůl, vanilka, citrónová kůra, 1/2 lžička rumu, rybízová marmeláda, tuk na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do nahřáté mouky dáme sůl, kvásek z poloviny mléka a droždí, tekuté máslo, žloutky, příchutě a přilijeme druhou polovinu mléka. Vypracujeme volnější těsto, dáme kynout a děláme obvyklým způsobem koblihy. Hotové silně cukrujeme, těsto je téměř bez cukru.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2442x    verze pro tisk

Levný trhanec s ovocem

Oříškový zákusek s nektarinkami

Palačinkový skládaný dort

Pařížské placičky

Pusinky s pomerančovým krémem

Reveň se sněhem

Rumové suflé

Rychlý ovocný páj

Rýžový moučník osmi krás

Skotská pochoutka

Švýcarské mušle

Tiramisù

Turecký med
(Torrone)

Zapečené omelety s jablkovou kaší