cpt. Cook
 

Dýňový krém s pestem
(Crème de courge au pistou)

Dýňový krém zdobený marcipánem
(Crema gialla guarnita con pasta reale)

Fazolková polévka

Fazolková polévka
(Bou'neschlupp)

Fazolková s koprem

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

Francouzská celerová polévka

Francouzská cibulová

Francouzská z míchané zeleniny

Grumbeeresupp
(Bramborová polévka po alsasku)

Gulášová polévka falešná

Hladká Ančka

Hnědá zelná polévka

Horácká polévka

Hrachová z mladého hrášku

Hrášková polévka

Hrášková polévka

Hrášková s rýží

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Chřestová jemná

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg chřestu, 6 dl smetany, 4 dl masového vývaru, sůl, 2  žloutky, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupané pazochy uvaříme doměkka v osoleném vývaru, scedíme, hlavičky odkrojíme a pokrájené stonky po rozmixování propasírujeme. Do scezeného vývaru vmícháme protlak ze stonků, žloutky a chřestové hlavičky. Mírně prohřejeme, podle potřeby dosolíme, ochutíme najemno pokrájenou petrželkou a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1938x    verze pro tisk

Chřestová polévka