Bešamelová omáčka: 2.15 dkg másla, 2.15 dkg hladké mouky, 1/4 l mléka
www.tacos.cz Čtverečky cannelloni dáme vařit zvlášť ve vydatném množství osolené vody podle instrukcí na obalu. Když jsou odkapané a vychladlé, rozetřeme na každý čtvereček 2 lžíce náplně. Sbalíme náplň do trubiček z jednotlivých čtverečků jako do palačinek a uložíme cannelloni vedle sebe do řady na pekáči, vymazaném máslem. Navrch rozetřeme vrstvu bešamelové omáčky, posypeme strouhaným sýrem a nakonec přidáme několik malých plátků másla, rozložených po celém povrchu.
www.tacos.cz Pekáč vložíme do rozpálené trouby a vyjmeme, když jsou cannelloni pečené dozlatova (přibližně 20 min. při 180°C). Podáváme buď v tomtéž pekáči, anebo na jednotlivých vyhřátých talířích.