K ochucení a gratinování: 30 dkg rajské omáčky, 2 sklenky smetany nebo tekuté šlehačky, 15 dkg másla, 15 dkg parmazánu
www.tacos.cz Čtverečky cannelloni (4 ks na porci) dáme vařit zvlášť do vydatného množství osolené vody a vaříme podle instrukcí uvedených na obalu. Když jsou odkapané a vychladlé, rozetřeme na každý čtvereček 2 lžíce náplně. Sbalíme náplň do trubiček z jednotlivých čtverečků jako do palačinek a uložíme cannelloni vedle sebe do řady na pekáči, vymazaném máslem. Navrch rozetřeme nejprve smetanu a potom rajskou omáčku. Posypeme strouhaným sýrem a přidáme několik malých plátků másla. Pekáč vložíme do rozpálené trouby a vyjmeme, když jsou cannelloni pečené dozlatova (přibližně 20 min. při 180°C). Podáváme buď v tomtéž pekáči, anebo na jednotlivých vyhřátých talířích.
www.tacos.cz Poznámka: Je-li náplň příliš měkká, přidáme několik mletých sucharů María.