cpt. Cook
 

Bramborový prejt

Bramborový třesenec se sýrem a slaninou

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Brambory Aurora

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg brambor, 30 dkg rajčat, 3 dkg másla, 2 lžíce oleje, 2 lžíce sekané zelené petrželky, sůl, mletý pepř,  špetka dobromysli, bazalka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na kolečka silná asi 5 mm. Rajčata napaříme, oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Brambory klademe na dno vymaštěné zapékací nádoby, na ně dáváme rajčata. Vrstvíme tak, aby nahoře byla rajčata. Posypeme petrželkou, oreganem a bazalkou,opepříme a osolíme. Nahoru dáme zbytek másla. Pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 40 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2621x    verze pro tisk

Brambory Hasselback

Brambory na plechu se sýrem

Brambory pečené s tvarohem

Brambory plněné masem

Brambory po myslivecku

Brambory po myslivecku

Brambory s klobásou

Brambory s uzeným masem

Brambory s uzeným masem

Brambory Voisin

Brambory z kraje Dauphiné

Brambory zapečené na slanině

Brambory zapečené s bešamelovou omáčkou

Brambory zapečené s brynzou

Brambory zapečené s houbami

Brambory zapečené s houbami I.

Brambory zapečené s houbami II.