Tagliatelle di segale recept ze stránek www.tacos.cz
www.tacos.cz Na troše oleje osmahněte nakrájenou zeleninu a česnek oloupaný a rozkrojený napůl. Poté přidejte mleté maso z divočáka a kytici bylinek a vše 5 minut restujte, přičemž maso rozebírejte vidličkou, osolte a opepřete. Víno s jalovcovými bobulemi přiveďte k varu, přidejte ho do masové omáčky a vařte na mírném ohni, dokud se tekutina neodpaří. Podlijte vývarem a vařte dalších 30-40 minut, dosolte.
www.tacos.cz Vyválejte těsto na tloušťku 2-3 mm, nakrájejte ho na obdélníky o rozměrech 12 × 18 cm a nechte je na pomoučeném válu mírně oschnout, 3-4krát je otočte. Poté na sebe naskládejte 2-3 dobře pomoučené kousky těsta, srolujte je na podle kratší strany do válečku a nakrájejte je na kotoučky o šířce 5-7 mm. Hned je rozviňte, oddělte od sebe jednotlivé nudle a posypte je semolinou. Vařte je 3-5 minut ve vroucí osolené vodě, sceďte a přelijte ragú z divočáka.