cpt. Cook
 

Velkopavlovická roštěnka

Vinařův roštěnec
(Entrecôte marchand de vin)

Voňavé dušené hovězí

Voňavé hovězí kostky

Wu-Fen

Zapékané hovězí maso s mateřídouškou

Závitky s pikantní náplní

Závitky z mladých hovězích plátků

Zbojnická roláda

Zbojnické roštěnky

Zbojnické svíčkové řezy

Zbojnický skřivan

Zbojnický skřivan

Zbylé maso s vejci

Zeleninový hrnec

Židovské maso

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Židovský řízek

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  80 dkg roštěnce, olej, sůl, česnek, hladká mouka na obalení, 2  vejce, 1/2 šálek mléka, strouhanka, 6 lžic tatarské omáčky na ozdobu, 1/2 velká cibule, 1/2  červená paprika (kapie), zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z roštěnce nakrájíme roštěnky, naklepeme je, okraje nařízneme, aby se nekroutily, osolíme, potřeme olejem a rozdrceným česnekem a necháme v chladu odležet. Pak je obalíme v mouce, namočíme ve vejcích rozšlehaných v mléce a obalíme ve strouhance. Smažíme pomalu v horkém oleji po obou stranách do zlatova, aby se maso dobře propeklo. Smaženou roštěnku přelijeme lžící tatarské omáčky, posypeme jemnými kolečky cibule a ozdobíme proužky papriky a snítkou petrželky. Podáváme s vařenými brambory, dušenou rýží nebo s lehce osmaženými bramborovými hranolky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5942x    verze pro tisk