Zeleninový hrnec
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 60 dkg hovězího hrudí, 1/2 pórek, 215 dkg mrkve, 150 dkg brambor, 20 dkg celeru, 1/2 hlávky kapusty, 2 cibule, 1/2 lžíce másla, 1/2 lžička kmínu, sůl, mletý pepř, 1/2 l vývaru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kostky, pórek na kolečka, mrkev a brambory na plátky, celer na kostičky a kapustu na nudličky. Drobně nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozehřátém másle, přisypeme maso a prudce osmahneme. Do hrnce přidáme brambory a zeleninu, okořeníme kmínem, osolíme a opepříme a zalijeme vývarem. Dusíme (ale nemícháme) asi 60 minut. Hotový pokrm opatrně zamícháme a dle potřeby osolíme a opepříme.