cpt. Cook
 

Velkopavlovická roštěnka

Vinařův roštěnec
(Entrecôte marchand de vin)

Voňavé dušené hovězí

Voňavé hovězí kostky

Wu-Fen

Zapékané hovězí maso s mateřídouškou

Závitky s pikantní náplní

Závitky z mladých hovězích plátků

Zbojnická roláda

Zbojnické roštěnky

Zbojnické svíčkové řezy

Zbojnický skřivan

Zbojnický skřivan

Zbylé maso s vejci

Zeleninový hrnec

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Židovské maso

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg hovězí kýty, 1/2 lžíce granulovaného česneku nebo 6 stroužků česneku, 4 lžíce oleje, 1/2 lžička mletého pepře, 1/2 lžička mletého zázvoru, 1/2 lžíce mleté papriky, 2  cibule, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z koření, česneku, soli a poloviny oleje připravíme pastu. Do masa vpichujeme špičatý nůž a vtíráme ('špikujeme') pastu. Zbylou pastou potřeme povrch masa. Na druhé polovině oleje osmahneme nakrájenou cibuli, vložíme maso a opečeme. Podle potřeby podléváme a dusíme do měkka.

www.tacos.cz Příloha: rýže nebo brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2725x    verze pro tisk

Židovský řízek