Zapékaný baklažán s tykví
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 80 dkg lilku, 150 dkg mletého masa, 150 dkg tykve, 40 dkg rajčat, 10 dkg cibule, 10 dkg tvrdého sýra, 2 dl mléka, 2 dl smetany, 15 dkg másla, 3 vejce, sůl, mletý pepř, 1/2 lžíce hladké mouky, 10 dkg oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tykev a baklažán nakrájíme na menší plátky, rajčata na kolečka. Vždy po plátku baklažánu a tykve posypeme moukou, osolíme a na oleji opečeme. Maso osolíme, opepříme, opečeme a podusíme na cibulce na hustší kaši. Na vymaštěný pekáč rozložíme střídavě osmaženou zeleninu, maso a opět zeleninu. Zalijeme mlékem a smetanou s rozšlehanými vejci. Posypeme strouhaným sýrem a v rozehřáté troubě zapečeme dozlatova.