zkopírováno z http://www.tacos.cz Jehněčí maso prošpikujeme česnekem, osolíme a položíme do pekáče. Pečeme v rozpálené troubě při 190°C asi 40 - 60 minut, občas podléváme vodou. Mezitím si připravíme nádivku. Na hlubší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme cibuli a osmahneme ji do zlatova.Přidáme žampióny, telecí maso, víno a koření a na mírném plameni vaříme asi 35 minut, až se většina omáčky vyvaří. Nádivku i jehněčí maso necháme vychladnout. Maso nakrájíme na větší kousky.
www.tacos.cz Listové těsto vyválíme na tenkou placku a tu nakrájíme na tak velké kousky, aby do nich bylo možné zabalit kousky jehněčího. Na každý kousek těsta dáme dva plátky jehněčího a lžíci nádivky. Zabalíme, pomažeme rozšlehaným vejcem a lehce propíchneme vidličkou. Dáme na plech a pečeme v rozpálené troubě při 200°C dalších 25 minut. Během pečení ještě jednou pomažeme vejcem.