www.tacos.cz V malé těžké pánvi zahřejte olej, dokud se neobjeví první náznak kouře. Olej ihned opatrně nalejte do mísy se směsí zeleniny se sečuánským pepřem. Tato technika uvolní chutě aromatických látek, aniž by se připálily. Vmíchejte tamari a ocet a dresink osolte, nechte vychladnout.
www.tacos.cz Vyloupaná kukuřičná zrna uvařte ve velkém hrnci s vroucí hojně osolenou vodou, dokud nebudou jasně žlutá a měkká, asi 30 sekund. Pomocí děrované lžíce kukuřici přendejte do velké mísy se studenou vodou a nechte vychladnout. Zelené fazolky šikno nakrájené na tenké plátky uvařte ve stejném hrnci s vodou, dokud nejsou jasně zelené a měkké, asi 1 minutu. Opět pomocí děrované lžíce je přendejte do mísy s kukuřicí a nechte vychladnout. Slijte vodu, zeleninu dejte stranou. Vraťte vodu v hrnci do varu a uvařte nudle podle návodu na obalu. Slijte je a propláchněte pod tekoucí studenou vodou, nechte dobře okapat. Přidejte nudle, odloženou kukuřici a zelené fazolky do mísy s dresinkem a promíchejte.
www.tacos.cz