cpt. Cook
 

Salát z hub

Salát z jablek, hrušek a hroznů

Salát z kuskusu a zeleniny

Salát z lišek s hrozny
(Mushroom salad with grapes)

Salát z makarónů s krevetami

Salát z ovoce a zeleniny

Salát z pečené dýně a čočky s fetou a jogurtovým dresinkem

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salát z pečené hlívy a fazolí

Insalata di cardoncelli arrosto e cannellini

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg hlívy královské, 20 dkg bílých fazolí, 1/2  bouquet garni, 1/2 stroužek česneku, 4  jarní cibulky, 2 lžíce jablečného octa, 4 lžíce extra virgin olivového oleje, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Menší bílé fazole (cannellini) vložte do hrnce spolu s bouquet garni (petrželka, tymián, bobkový list) svázanou kuchyňským provázkem a také nakrájeným česnekem. Zalijte je studenou vodou, přiveďte k varu a uvařte do měkka, osolte a nechte vychladnout ve vodě.

www.tacos.cz Mezitím nakrájejte hlívu na klínky, vložte je do mísy, osolte, pokropte trochou oleje a rukama promíchejte. Přendejte je do velké zapékací mísy, rozložte je do jedné vrstvy a pečte uprostřed trouby pod grilem, přičemž je několikrát otočte.

www.tacos.cz Jarní cibulku nakrájejte nadrobno, osolte a ochuťte jablečným octem a panenským olejem. Smíchejte je v salátové míse s dobře okapanými fazolemi cannellini. Přidejte upečené houby, promíchejte, posypte nasekanou petrželkou, zakápněte olejem a opepřete. Salát podávejte teplý.

vloženo 29.10.2022    zobrazeno 534x    verze pro tisk

Salát z rýže a květáku

Salát z rýže a květáku

Salát z vajec

Salát ze zralých fazolí

Segedínský salát

Sójový salát

Sójový salát s houbami

Sójový salát s majonézou

Studené motýlky

Studené nudle se sečuánským pepřem

Studené špagety s tuňákem

Sváteční ovocný salát