Skořicové čtverečky
recept ze stránek www.tacos.cz 1 dávka: 1.15 sklenky hladké mouky, 1/2 sklenka moučkového cukru, 3 dkg oloupaných a nastrouhaných mandlí, 12.15 dkg másla, 1/2 lžička mleté skořice, 1/2 vejce, 1/2 citrónu na šťávu a kůru, rybízová marmeláda na slepování, 1/2 čokolády na vaření, lískový ořech, tuk na vymazání plechu, hladká mouka na vyválení těsta
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mouku promícháme s cukrem, mandlemi a skořicí. Přidáme změklé pokrájené máslo, vejce, citrónovou kůru a šťávu, vypracujeme těsto, vyválíme plát silný asi 4 mm. Tvořítkem vykrajujeme čtvrtečky. Přineseme je na tukem vymazaný plech a ve středně horké troubě upečeme dorůžova. Vychladlé čtverečky slepíme zavařeninou, střed ozdobíme kapkou rozehřáté čokolády a oříškem.