cpt. Cook
 

Salát z čerstvých rajčat se sýrem

Salát z červené řepy

Salát z červené řepy po italsku

Salát z červené řepy s celerem

Salát z červené řepy s česnekem

Salát z červené řepy s jablky a cibulí

Salát z červené řepy s křenem

Salát z červené řepy s kyselou smetanou

Salát z červené řepy s majonézou

Salát z červené řepy se smetanovým křenem

Salát z červené řepy se zelím

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí a červené řepy

Salát z červeného zelí s jablkem

Salát z fenyklu a sardelek s pecorinem a fíky

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salát z hlávkového zelí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  zelí, 10 dkg sterilované kapie, 10 dkg oleje, 4  feferonky, sůl, 10 dkg moučkového cukru, ocet, cibule, 10 dkg sterilovaných žampiónů
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zelí nakrájíme na čtverečky, povaříme do poloměkka a studenou vodou propláchneme. Kapii a cibuli nakrájíme na proužky, přidáme plátky žampiónů, nálev z kapií, jemně sekané feferonky, dosolíme a dochutíme octem, cukrem a omastíme olejem. Salát lehce promícháme a necháme 4 - 6 hodin odležet. Houby podle potřeby přesekáme. Místo cibule můžeme použít pórek. Čerstvé žampióny krátce orestujeme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4128x    verze pro tisk

Salát z karotky a rajčat