Insalata di fagiolini verdi e patate recept ze stránek www.tacos.cz
www.tacos.cz Brambory důkladně očistěte kartáčkem na zeleninu. Vložte je do velkého hrnce a zalijte vodou tak, aby je překryla o 5 cm. Přikryjte, přiveďte k varu a přidejte sůl. Odstraňte pokličku, snižte teplotu na středně vysokou a vařte, dokud nebudou (otestujte špičkou nože), asi 15 až 20 minut. Pokud se brambory velikostí liší, menší vyndejte dříve, aby se nepřevařily. Přeneste do cedníku a nechte vychladnout, dokud s nimi nebudete moci manipulovat.
www.tacos.cz Ve stejné míse, ve které budete podávat salát, smíchejte všechny zbývající ingredience a důkladně promíchejte metličkou. Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky o velikosti 2,5 cm. Přeneste do mísy a jemně promíchejte se zálivkou (toto musíte udělat, dokud jsou brambory ještě teplé, aby vstřebaly plnou chuť zálivky). Zelené fazolky přidejte až poté, co brambory vychladnou na pokojovou teplotu. Znovu promíchejte a podávejte, nejlépe salát chutná při pokojové teplotě.