cpt. Cook
 

Risotto al gorgonzola con salsa di pere
(Rizoto s gorgonzolou v hruškové omáčce)

Risotto con gorgonzola, pere e noci
(Rizoto s gorgonzolou, hruškami a ořechy)

Risotto di carote con fiori fritti di sambuco e acacia
(Mrkvové rizoto se smaženým květem bezu a akátu)

Risotto s červenou řepou

Rizoto

Rizoto

Rizoto na pivu
(Risotto alla birra)

Rizoto na víně s cizrnou a ořechy
(Risotto al vino con ceci e noci)

Rizoto s divokými bylinkami

Rizoto s dýní, kaštany a špenátem
(Risotto con zucca, castagne e spinaci)

Rizoto s houbami a hráškem

Rizoto s hruškou a vlašskými ořechy
(Risotto con pere, noci a polvere di alloro)

Rizoto s hříbky

Rizoto s hříbky a se špenátem

Rizoto s liškami

Rizoto s rajčaty

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rizoto ze žampiónů

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg rýže, 30 dkg čerstvých hub, 2 středně velké cibule, olej, 10 dkg zeleného hrášku, 15 dkg strouhaného tvrdého sýra, sůl, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěnou a spařenou rýži dáme pod pokličkou dusit. Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampióny, osolíme je a dusíme doměkka. Pak je přidáme k dušené rýži, vmícháme hrášek, posypeme strouhaným sýrem a zelenou petrželkou a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2260x    verze pro tisk

Rýže Calypso

Rýže po kubánsku
(Arroz a la Cubana)

Rýže s houbami