cpt. Cook
 

Risotto al gorgonzola con salsa di pere
(Rizoto s gorgonzolou v hruškové omáčce)

Risotto con gorgonzola, pere e noci
(Rizoto s gorgonzolou, hruškami a ořechy)

Risotto di carote con fiori fritti di sambuco e acacia
(Mrkvové rizoto se smaženým květem bezu a akátu)

Risotto s červenou řepou

Rizoto

Rizoto

Rizoto na pivu
(Risotto alla birra)

Rizoto na víně s cizrnou a ořechy
(Risotto al vino con ceci e noci)

Rizoto s divokými bylinkami

Rizoto s dýní, kaštany a špenátem
(Risotto con zucca, castagne e spinaci)

Rizoto s houbami a hráškem

Rizoto s hruškou a vlašskými ořechy
(Risotto con pere, noci a polvere di alloro)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rizoto s hříbky

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  9 dkg rýže, 2 dkg cibule, 3 dkg hřibů, 2 dkg olivového oleje, 3 cl bílého vína, 3 dkg smetany, 10 g parmazánu, 10 g másla, 15 dl hovězího vývaru napůl s vodou
zkopírováno z http://www.tacos.cz Drobně nakrájenou cibulku orestujeme na panenském oleji, přidáme rýži a směs vody a vývaru. Osolíme a na mírném ohni vaříme 20 minut. Ke konci přidáme bílé víno, hříbky a smetanu. Těsně před podáváním vsypeme parmazán a vložíme hrudku másla. Správně uvařená rýže je tvrdkavá.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2739x    verze pro tisk

Rizoto s hříbky a se špenátem

Rizoto s liškami

Rizoto s rajčaty

Rizoto ze žampiónů

Rýže Calypso

Rýže po kubánsku
(Arroz a la Cubana)

Rýže s houbami