cpt. Cook
 

Risotto al gorgonzola con salsa di pere
(Rizoto s gorgonzolou v hruškové omáčce)

Risotto con gorgonzola, pere e noci
(Rizoto s gorgonzolou, hruškami a ořechy)

Risotto di carote con fiori fritti di sambuco e acacia
(Mrkvové rizoto se smaženým květem bezu a akátu)

Risotto s červenou řepou

Rizoto

Rizoto

Rizoto na pivu
(Risotto alla birra)

Rizoto na víně s cizrnou a ořechy
(Risotto al vino con ceci e noci)

Rizoto s divokými bylinkami

Rizoto s dýní, kaštany a špenátem
(Risotto con zucca, castagne e spinaci)

Rizoto s houbami a hráškem

Rizoto s hruškou a vlašskými ořechy
(Risotto con pere, noci a polvere di alloro)

Rizoto s hříbky

Rizoto s hříbky a se špenátem

Rizoto s liškami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rizoto s rajčaty

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 lžíce olivového oleje, 1/2  cibule nasekaná nadrobno, 4 stroužky česneku rozdrceného, 4  rajčata oloupaná a nakrájená na malé kousky, 1/2 lžíce medu, 40 dkg rýže, 1.2 l kuřecího vývaru, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve velkém hrnci rozpálíme olej, přidáme cibuli a krátce (5 minut) opečeme. Přidáme česnek, zamícháme a opečeme další 4 minuty. Přidáme rajčata a med, zvýšíme plamen na střední a za občasného míchání vaříme, až směs zhoustne. V druhém hrnci přivedeme k varu kuřecí vývar. Přidáme rýži do hrnce s rajčaty, dobře zamícháme, přidáme osminu vařícího se vývaru a za stálého míchání vaříme tak dlouho, až se vývar vsákne. Přidáme další část vývaru a celý postup opakujeme tak dlouho, až použijeme všechen vývar. Hotové rizoto osolíme a opepříme podle chuti a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2560x    verze pro tisk

Rizoto ze žampiónů

Rýže Calypso

Rýže po kubánsku
(Arroz a la Cubana)

Rýže s houbami