cpt. Cook
 

Polévka z pórku

Polévka z rajčatové šťávy s jablky

Polévka z rajských jablíček

Polévka z tykve s opečeným chlebem

Polévka z tykve se smetanou

Polévka z tykviček

Polévka ze sladkých brambor a květáku

Polévka ze zeleného hrášku

Polévka zeleninová jarní

Polévka zeleninová letní a podzimní

Polévka zeleninová zimní

Pórková a fenyklová polévka s modrým sýrem

Pórková polévka

Pórková polévka

Pórková s brambory

Pórková s muškátovým květem

Pórková s ovesnými vločkami

Pórková se sýrem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rajčatová pikantní

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg zmrazených rajčat, 1/2  cibule, 1/2 l vody, 15 dkg tuku, 2 lžíce hladké mouky, 1/4 l mléka, sůl, mletý pepř, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rajčata opláchneme vodou, oloupeme, nakrájíme na čtvrtky, přidáme sůl, nakrájenou cibuli, zalijeme vodou a asi 20 minut vaříme. Z másla (tuku) a mouky připravíme zlatovou jíšku. Rajčatový vývar procedíme a prolisujeme, přidáme jíšku, mléko, pepř a povaříme 10 minut. Ochutíme petrželkou a několika kapkami polévkového koření.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1948x    verze pro tisk

Rajčatová polévka